Huisvesting

Mondial Uitzend biedt werkzaamheden binnen diverse sectoren. Van korte opdrachten tot jaarrond werkzaamheden. Wij gaan op zoek naar de beste kandidaat voor de baan!

Huisvesting

Bent u op zoek naar huisvesting voor uw buitenlandse flexwerkers? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn in bezit van gecertificeerde accommodatie welke voldoet aan de basiseisen, of meer,  voor hygiëne, veiligheid en kwaliteit. Zo bieden wij op 10 locaties rondom de gemeente Schagen huisvesting die voorzien is van het SNF keurmerk en brandmeldinstallaties met bijbehorende certificering. 

Ook in Friesland wonen onze flexwerkers uiteraard op een SNF gecertificeerde huisvesting locatie. 

Wij voeren de nodige controles uit op onder andere; netheid, orde (elke week), legionella (wekelijks) en brandveiligheid (maandelijks en jaarlijks). Wij hebben een eigen onderhoudsteam wat ervoor zorgt dat de huisvesting een prima "thuis" vormt voor onze flexwerkers.

Werkwijze

Wij vinden het belangrijk dat onze buitenlandse flexwerkers een goed verblijf hebben.

Ons onderhoudsteam zorgt ervoor dat de woonomgeving prettig oogt, de tuin keurig onderhouden is en de faciliteiten in en om het huis werken. Natuurlijk voeren we de nodige controles uit op onder andere; netheid, orde, legionella (wekelijks) en brandveiligheid (maandelijks en jaarlijks).

In de avond bezoeken onze coördinatoren de huisvestingslocaties zodat eventuele gebreken kunnen worden gemeld en waar mogelijk meteen kunnen worden opgelost.

Onze huisvestingslocaties in Noord-Holland bevinden zich in de omgeving van Schagen en Den Oever.  In Friesland wonen onze flexwerkers in de omgeving van Harlingen. 

Op elke locatie proberen we  een tweede thuis te creëren voor onze buitenlandse flexwerkers. Dit doen we o.a. door te zorgen voor een compleet en fijn ingerichte woning met werkende voorzieningen zoals diverse keukenapparatuur. De flexwerkers slapen in 2-, 3- of 4-persoonskamers. Op elke locatie kunnen zij gebruik maken van een gezamenlijke woonkamer. Natuurlijk is op alle locaties WIFI. Al onze huisvesting is SNF gecertificeerd.

Heeft u vragen of feedback over huisvesting? Neem dan contact met ons op.

Photos overview of album: huisvesting