Vacature omschrijving

Mondial biedt werkzaamheden binnen korte en langdurige opdrachten in onder andere productie en logistiek, hout- en metaalbewerking, bouw, glas- & tuinbouw en agrarisch.

Teamleider HR

Solliciteer
20220507 2877 x bekeken 't Zand 40 Teamleider HR

Omschrijving

Ben jij blij als je HR proces op orde is?

Welkom bij het dynamische bedrijf wat Mondial Uitzend heet. Een jonge organisatie, gezond en volop in ontwikkeling. Ooit begonnen als kleine uitzender in de agrarische branche, inmiddels een grote bekende in de Kop van Noord Holland en actief in diverse branches. Voedselvoorbereiding, hout- en metaalbewerking, productie & logistiek, bouw, glas- en akkerbouw, agrarisch… voor al deze branches én meer strijden wij elke dag  om de juiste flexwerkers voor de job te vinden.

We mogen ontzettend veel flexwerkers, afkomstig uit Nederland, Polen, Roemenië en andere EU landen, aan het werk helpen. Dit zorgt voor veel bewegingen van  in- door-, en uitstroom van flexwerkers. Dit betekent dat de HR processen optimaal moeten functioneren. Zodat onze opdrachtgevers worden ontzorgt, en onze flexwerkers zorgeloos aan het werk kunnen zijn. Gelukkig hebben wij hier een keisterk team op zitten. Van die (Mondi-)alleskunners waar het werk nog maar weinig geheimen voor kent.

Zo’n team dat heel goed zelfstandig werkt. Wat altijd klaar staat.

Dit team verdient een teamleider die er voor ze is. Voor als er vragen zijn, om processen aan te scherpen zodat het werk efficiënter kan. Om advies te geven en te coachen.  Om de rode draad te bewaken. Een teamleider die daarnaast contact onderhoudt met de collega’s van de andere afdelingen, waar de samenwerking heel nauw mee is.  Een teamleider die zijn óf haar mouwen opstroopt en vooraan op de barricade staat. Bij voorkeur iemand die kaas heeft gegeten van de uitzendbranche, of daar anders interesse in heeft. Een teamleider die het samen met het team voor elkaar bokst en die ervaren is in het teamleider zijn, zonder zich boven de rest te plaatsen. Voor wie HR, inclusief salarisverwerking, een roeping is. Die tevreden naar huis gaat als alles weer op rolletjes is verlopen.

Aanbod

Voor wat hoort wat, zo werkt het.

Naast een afwisselende functie binnen een écht leuke organisatie bieden we je natuurlijk meer;

 • Een contract voor in eerste instantie 1 jaar. Mochten we ons allebei prettig voelen, dan zetten we deze om in een contract voor onbepaalde tijd.
 • Je ontvangt een laptop van de zaak.
 • Wij vinden het fijn om op kantoor te werken, maar de flexibiliteit en mogelijkheden om thuis te werken zijn bij ons zeker aanwezig.
 • Naast 160 vakantieuren per jaar, ontvang je er van ons nog eens 40. Want wij snappen dat jouw privé het belangrijkst is en jij daar van moet kunnen genieten.
 • Een werkplek in een open cultuur, waar meedenken wordt gewaardeerd en waar ruimte is voor een praatje bij de koffie en een teamuitje op zijn tijd.
 • Elk jaar ruimte en budget voor scholing, training en opleiding.
 • Een salaris passend bij kennis en werkervaring, maximaal €4.715,- bruto per maand.
 • Vakantietoeslag van 8,25%
 • Reiskostenvergoeding, een goede pensioenregeling.
 • Veel vrijheid voor jou om de functie op jouw manier in te vullen.
 • Lekkere bonenkoffie, tafeltennissen in de pauze en een gezellige vrijdagmiddag.
 • Oprechte interesse in jou als mens.

Verantwoordelijkheden

Wat ga je doen als Teamleider HR?

Als teamleider HR ben je in staat om op coachende, motiverende wijze leiding te geven. Je kunt processen analyseren en bent in staat deze toe te passen of te optimaliseren. Je houdt je bezig met dagelijkse werkzaamheden met betrekking tot onze flexwerkers; contracten, verzuim, verlof, urenverwerking. Jij wil de ins én outs van de afdeling leren kennen om zo je team het best aan te kunnen sturen. Je spit graag door CAO’s en bent in staat die juist te interpreteren  en toe te passen. Jij hebt wetswijzigingen op gebied van HR scherp op je netvlies en zorgt ervoor dat hier tijdig actie op ondernomen wordt. Je levert gegevens aan voor controles door externe partijen, zoals de ABU.  En weet je iets niet? Geen probleem, dan weet jij de juiste bronnen aan te boren om je informatie te verzamelen.  Jij laat je team, inclusief jezelf, groeien en bloeien en werkt er zo aan om Mondial Uitzend naar een nog hoger niveau te laten stijgen. Natuurlijk doe je dat niet alleen, maar samen met de andere 25 collega’s die inmiddels op ons kantoor werkzaam zijn.

Werktijden

We bieden een mooie functie voor 40 uur per week.

De werktijden zijn flexibel;

Van 8.30 tot 17.00 uur of van 9 tot 17.30 uur. Net wat jou het beste past.  

Wat wordt er van jou verwacht?

Echt veeleisend zijn we niet, de klik is het voornaamst

Natuurlijk willen we dat het werk goed gedaan wordt. Daarom hebben we toch een verlanglijstje opgesteld;

Jij:

 • Hebt HBO werk- en denkniveau.
 • Je bent goed thuis in de wereld van HR, bij voorkeur als leidinggevende.
 • Je hebt kennis van de uitzendbranche of in elk geval heb je hierin interesse en wil jij hierover leren.
 • Je hebt je PDL of zou het leuk vinden deze te behalen.
 • Jij kan coachen, motiveren en hebt oog voor het menselijke.
 • Je hebt graag je zaken goed voor elkaar en het kost jou geen moeite om meewerkend teamleider te zijn.
 • Je bent 40 uur per week beschikbaar, leergierig en in het bezit van een gezonde portie humor.

Bedrijfsprofiel

Denk je na het lezen van deze vacature: Dit lijkt me wel wat?

Stuur dan voor 4 maart je motivatiebrief en CV naar Marloes Boekel via marloes@mondialuitzend.nl  We lezen ze met veel interesse.

Mocht je meer informatie willen over de functie? Dat kan. Graag stuur ik je een uitgebreid functieprofiel toe.

Mondial Uitzend is een internationale uitzendorganisatie die dé oplossing biedt voor de toenemende behoefte aan flexibele arbeidskrachten. Zowel op nationaal- als internationaal niveau. Met diensten als uitzendwerk, werving & selectie, huisvesting van arbeidskrachten, payrolling en contractwerk.

We staan voor service en betrokkenheid en werken voor én met mensen op een integere manier.

Wij vinden het belangrijk dat jij en onze klanten het gevoel hebben in goede handen te zijn. Onze manier van werken kenmerkt zich door onze kernwaarden: respect, behulpzaam, resultaat-/doelgerichtheid, deskundigheid, trots en betrouwbaar.

Uren 40
Stad 't Zand

Application

De onderstaande velden met een ! zijn verplicht.

Persoonlijke informatie
Adres informatie
Contact informatie
CV

CV upload

Bladeren
Werkervaring, motivatie of beschrijving